Sokker

ReflexWear® Diabetes og Komfort sokker
med 90% Celliant™

ReflexWear er her med de forudgående sokker til diabetespatienter for at give maksimal komfort i deres liv. Med vores videnskabeligt udvikle tynde diabetessokker og tykke diabetessokker kan du nyde et sundt liv.

Den Tynde Model, Disse revolutionerende sokker strikkes med en tynd, ultrablød polyestertråd. Polyester har flere fordele i forhold til bomuld – det køler ikke, det transporter evt. sved væk fra kroppen, så den holdes tør. Den tynde model har en perfekt pasform og en ekstrem flad søm i tå området. Sokkerne tilbyder uovertruffen komfort omkring ankel og ben, også efter timers brug, blandt andet fordi der ikke er nogle stramme elastikker ved anklerne. Alligevel glider de ikke ned i løbet af dagen.Dette gør den tynde model ideel til diabetikere..

Det Er Videnskabeligt Bevist, At Bruger Du Disse Specielle Sokker, Kan Du Forbedre Dine Fødder Helbred, Med At:

# Regulering af temperaturen (Kolde fødder bliver varmere, mens meget varme fødder bliver køligere)

# Øger ilt-niveau og blodcirkulationen i fødderne

# Reducerer neuropatiske smerter

# Reducerer kramper i ben

# Reducerer smerter fra gigt

# Øger helingen af sår

# Forbedrer søvnkvaliteten

# Forbedrer sportslige præstationer

# Ingen stramme og generende elastikker

# Helt flade sømme, som ikke generer

Denne Tynde Sneaker-Sok , er strikket med tynd, ultrablød polyestertråd, som ikke køler i modsætning til bomuld. Thin Model-sokkerne har en perfekt pasform og er blevet strikket med en ekstrem flad søm i tå området. Det lave snit øger også strømpernes komfort omkring anklerne, og de er meget velegnede som sportssokker lige fra golf til cykling. Vi har designet sokkerne, så de ikke glider ned i skoen, og de er helt uden stram elastik og generende syninger i tåen. Dette betyder, at de også er ideelle til diabetespatienter

Lægeeksamineret Fodplejer Hanne Bjerring
Vissevej 129 Visse – 9210 Aalborg SØ
Telefon: 2521 1834